Reprezentanta din Romania a companiei farmaceutice americane Pfizer are un nou CEO, si anume R. Nolan Townsend care l-a inlocuit pe Gregory S. Reeder, acesta din urma fiind numit marketing head Europe Vaccines in cadrul Pfizer.

Cu o experienta de 11 ani in Pfizer, Nolan Townsend a ocupat, anterior, functia de CEO Pfizer in Ucraina. In timpul mandatului sau, acesta a detinut pozitia de presedinte al comitetului pe Probleme de Sanatate din cadrul Camerei de Comert Americane din Ucraina si cea de presedinte al Asociatiei de Cercetare si Dezvoltare a Producatorilor din Domeniul Farmaceutic. A lucrat si in domenii precum corporate finance, corporate strategy, business operations, marketing si general management in sediul central de la New York precum si in tari din Asia si Europa de Est.

Inainte de a se alatura companiei Pfizer, Nolan Townsend a lucrat in domeniul investitiilor bancare in cadrul Lehman Brothers din New York, specializandu-se in domeniul M&A si al finantarii companiilor din domeniul farmaceutic.

Compania Pfizer Romania are o vechime de peste 150 de ani in domeniu. Potrivit datelor Cegedim, aceasta ocupa locul 5 pe piata famaceutica din Romania cu o cota de 5,1% si vanzari de 604,4 milioane lei (circa 137 milioane euro) anul trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri