Compania Samdam Gifts, care activeaza pe piata articolelor promotionale, va investi 2,2 milioane euro din fonduri europene pentru achizitia de echipamente si utilaje noi la fabrica din Baia Mare, intentionand sa produca si pentru alte piete din Europa.

Astfel, Samdam Gifts isi va extinde semnificativ capacitatea de personalizare a articolelor textile. Achizitiile vizeaza utilaje si echipamente performate pentru serigrafie, broderie, transfer digital, transfer serigrafic si print digital, informeaza Mediafax.

"Toate aceste investitii au ca intentie mentinerea pozitiei de top a companiei Samdam Gifts pe piata materialelor promotionale din Romania si aduc un plus de valoare acestei piete tocmai prin investitia importanta pe care aceasta o face in dezvoltarea business-ului cu obiecte personalizate.

Previziuni optimiste pentru piata produselor personalizate din Romania

Dovada ca piata din Romania se dezvolta si pe acest segment al produselor personalizate o reprezinta si faptul ca previziunile facute de noi, ca Samdam Gifts va ajunge la peste 3 milioane de euro cifra de afaceri in 2014, sunt in grafic", a declarat Sebi Vasilescu, directorul general al Samdam Gifts.

Investitia va fi inaugurata in luna august, intentia companiei fiind de a produce atat pentru piata interna, cat si pentru alte piete din Europa. Fabrica Printmasters din Baia Mare a Sandam a fost deschisa in 2008.

Anul trecut in vara compania a cumparat businessul de produse promotionale Ranco de la omul de afaceri Octavian Radu, iar in septembrie a deschis un showroom de 100.000 de euro in Bucuresti.

Samdam Gifts face parte din Samdam Group, care activeaza in importul si distributia de obiecte promotionale din 1994, incepandu-si activitatea in Belgia, apoi consolidandu-si pozitia prin infiintarea unor noi birouri in: Franta (2005), Olanda (2006), Hong Kong (2007) - pentru facilitarea importurilor din Asia si Romania (2008).

In prezent, in Romania, Samdam are birouri deschise in Bucuresti, Baia Mares si Iasi si reprezentanti in Cluj si Timisoara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri