Gill Construction Company se va inchide luna viitoare. Compania a ajutat la construirea instalatiei de productie Coca-Cola, parte a campusului Ivy Tech Frankfort, dar si a majoritatii zonei industriale dincolo de Frankfort, potrivit presei online.

Compania a fost fondata in 1915 de bunicul lui presedintelui companiei, Arthur Gill. Presedintele, Stanley Smith, lucreaza acolo din 1970. Smith a declarat ca el si sotia lui au decis sa inchida afacerea pentru a se bucura de viata de pensionari. "Discutam despre asta de cateva luni si am decis la inceputul lunii mai ca e timpul sa mergem mai departe, sa incheiem si sa ne bucuram de ultimii 20 si ceva de ani", a declarat Smith. El mai spune ca ii e greu sa creada cat de mult a rezistat afacerea si cat de mult s-a schimbat in timp.

Smith dorea ca afacerea lui sa atinga varsta de 100 de ani, insa considera ca si asa e foarte aproape de a fi numita un real succes. Compania va tine o licitatie pe 22 iunie pentru a vinde echipamentul strans de-a lungul anilor. Smith spune ca unele echipamente se afla acolo dinainte ca el sa inceapa sa lucreze pentru companie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri