Compania Selgros Cash & Carry Romania a realizat, anul trecut, o cifra de afaceri de peste 254 milioane euro, in crestere cu 50 la suta fata de anul 2003, cand a fost atins un nivel de 170 milioane euro, se arata intr-un comunicat al firmei.

Majorarea incasarilor a avut loc pe fondul deschiderii a doua noi unitati in orasele Constanta si Timisoara.
Potrivit conducerii companiei, programul de investitii pentru anul 2005 prevede deschiderea a doua centre in afara Bucurestiului, din care unul la Oradea, cel mai probabil in primavara.

Pe termen lung, obiectivul firmei prevede o retea de cel putin 15 centre comerciale pe piata romaneasca. Investitia pentru fiecare unitate se ridica la 15 milioane euro.

In prezent, reteaua Selgros numara sapte magazine, din care trei in Bucuresti si cate unul la Brasov, Targu-Mures, Constanta si Timisoara.

Selgros este prezenta in Romania din mai 2001, actiunile sale fiind detinute in mod egal de grupurile germane Rewe si Fegro Markt.

La nivel international, Selgros administreaza 47 de magazine, in Germania (38) si Polonia (9).

Pe piata romaneasca, Rewe detine, pe langa cele sapte magazine Selgros, 13 unitati Billa si patru magazine de tip discounter XXL Mega Discount, investitiile totale ridicandu-se la aproximativ 200 de milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri