Compania Nationala Posta Romana (CNPR) a deschis in Gara de Nord din Bucuresti primul ghiseu cu program extins, de 17 ore, care va fi deschis zilnic si va furniza servicii complete, de la transfer de bani pana la vanzari de timbre, a anuntat operatorul national postal.

Ghiseul Postal Gara de Nord, parte a Oficiului Postal 12, este integrat in reteaua nationala a oficiilor informatizate si va functiona in intervalul orar 07:00 - 00:00. Clientii Postei Romane vor putea sa transfere bani, sa achite rovignete, facturi, taxe si impozite, sa cumpere timbre, dar si sa trimita colete.

Orarul clasic al unui oficiu postal este in intervalul 08:00 – 19:00. O eventuala decizie de extindere a proiectului-pilot de la Gara de Nord va fi luata peste trei luni, dupa evaluarea impactului, noteaza Mediafax.

CNPR a demarat, anul trecut, un plan de modernizare a oficiilor si ghiseelor, precum si a serviciilor oferite. In Capitala, operatorul national detine deja trei spatii modernizate, si anume Ghiseul Postal Dacia, Oficiul Postal 39 si Oficiul Postal 41. Cu afaceri de 1,15 miliarde de lei in 2013, Posta este cel mai mare operator local de profil. Compania are o retea teritoriala de peste 5.600de unitati si mai mult de 27.000 de angajati.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri