Adrian Samson (42 ani) a devenit directorul general al distribuitorului de medicamente ADM Farm. Samson are experienta in management, marketing si consultanta in afaceri si a fost in pozitii de country head la Sandoz Romania, manager general la GlaxoSmithKline Consumer Healthcare si director de marketing pentru Coty Cosmetics.

"Piata in care operam este in continua schimbare, ofera destule oportunitati, dar si multe provocari. Pentru a face fata cu succes avem nevoie de o companie de distributie moderna, eficienta si cu un model de business adaptat la conditiile pietei. Mentinerea unei balante optime intre crestere, profitabilitate si cash flow este foarte importanta pentru noi", a declarat noul director general al ADM Farm.

Adrian Samson este absolvent al unui Executive MBA in Romania in cadrul ASEBUSS, al unui MBA la Emory University in Atlanta, SUA si al unui program de General Management la Harvard Business School. El a absolvit Facultatea de Fizica in cadrul Universitatii din Bucuresti in anul 1995.

ADM Farm este una dintre cele mai importante companii din distributia farmaceutica, infiintata in anul 1998. Compania are sediul principal in Bucuresti si 7 filiale in Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Suceava si Timisoara.

ADM Farm face parte din ADM Farm Group, alaturi de alte 2 companii: PDG (Para Distribution Group) si Famaciile Sante. In prezent, ADM Farm are o echipa de peste 500 de angajati si colaboreaza cu peste 120 de producatori si peste 6000 de clienti, carora le furnizeaza aproximativ 5.500 de produse si servicii.

Pe piata medicamentelor, printre cei mai mari distribuitori sunt Mediplus, Farmexpert, Fildas, Farmexim, Polisano, Europharm Distributie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri