Binecunoscutul targ de programe MBA – QS World MBA Tour, revine toamna aceasta la Bucuresti! Evenimentul va fi organizat pe data de 30 septembrie, la Athenee Palace Hilton.

Editia din acest an va fi un eveniment exclusiv unde sunt asteptati tinerii profesionisti interesati de dezvoltarea profesionala, de experienta de lucru si oportunitati internationale de business in cadrul unui program MBA de top.

Participarea la un astfel de program aduce numeroase beneficii absolventilor prin proiectele aplicate pe economia reala si studiul in campusuri internationale precum si practica in cadrul companiilor din intreaga lume. Multitudinea de optiuni – atat in ceea ce priveste modul de studiu (Full/Part Time, la distanta sau online), cat si domeniile de specializare (Finante, Management, Marketing, Antreprenoriat si multe altele) permit gasirea unui MBA potrivit nevoilor si intereselor fiecarui profesionist care doreste sa investeasca in educatie si dezvoltarea profesionala.

Evenimente precum QS World MBA Tour Bucuresti ofera tinerilor profesionisti interesati de avantaje pe termen lung ocazia sa descopere informatiile si resursele necesare in vederea alegerii unui program MBA care sa se potriveasca experientei, pregatirii si asteptarilor lor. Evenimentul este organizat intr-un format nou, ce ofera candidatilor posibilitatea sa poarte discutii detaliate cu reprezentantii scolilor de business despre modalitati de admitere si finantare pentru programele MBA.
Participantii mai pot beneficia si de :
• Posibilitatea de a aplica pentru burse in valoare de 1.7 milioane $, disponibile doar participantilor la eveniment;
• Discutii directe cu reprezentantii birourilor de admitere din cadrul scolilor de business;
• Informatii despre oportunitați de cariera oferite de absolventii scolilor MBA ;
• Seminarii gratuite privind admiterea la programe MBA de top (pregatirea dosarului de candidatura, criteriile de eligibilitate, testele si certificarile necesare);
• Gratuit: QS TopMBA Career Guide – cel mai mare ghid dedicat programelor MBA si oportunitatilor de cariera distribuitdin intreaga lume.

Alegerea programului MBA potrivit necesita o informare detaliata si o pregtire riguroasa. Astfel, evenimente precum QS World MBA Tour Bucuresti ofera celor interesati accesul la informatiile si resursele necesare pentru luarea unei asemenea decizii.
Reprezentanti ai scolilor de business din Marea Britanie, SUA, Franta, Spania sau Austria vor fi pregatiti sa raspunda intrebarilor tuturor participantilor la eveniment.
Agenda evenimentului si inscrierea online pentru participare gratuita sunt disponibile pe site-ul oficial.

--
QS World MBA Tour este cea mai mare serie de targuri de programe MBA, prezent in 2014 in peste 70 de orase din intreaga lume. Misiunea QS Quacquarelli Symonds este sa ofere indrumare in educatia universitara si post-universitara si in alegerile in cariera, sustinand studentii de elita si profesionistii sa progreseze spre pozitii de leadership.
Prin evenimentele noastre, publicatiile, cercetarea si platformele online interactive, punem in contact studenti, absolventi si tineri profesionisti cu angajatorii si institutiile de invatamant la nivel global.
Comunitatea noastra include: www.topuniversities.com, www.topmba.com, www.global-workplace.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri