Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide vineri patru magazine de proximitate Shop&Go, doua in Bucuresti, unul in Mogosoaia si unul in Popesti Leordeni, extinzandu-si astfel reteaua nationala la 339 de unitati, a anuntat retailerul.

Noile magazine Shop&Go din Capitala sunt situate ambele in sectorul 5, Shop&Go Petre Ispirescu 115 avand o suprafata de vanzare de circa 81 metri patrati, iar Shop&Go Calea 13 Septembrie 162 de aproximativ 106 metri patrati. Unitatea din Mogosoaia, judetul Ilfov, este amplasata pe soseaua Bucuresti Targoviste nr. 197 si are o suprafata de vanzare de 98 metri patrati, relateaza Mediafax.

Magazinul de proximitate Shop&Go din Popesti Leordeni, judetul Ilfov, are o suprafata de vanzare de 71 metri patrati. Mega Image a mai deschis in aceasta saptamana trei magazine Shop&Go in Bucuresti.

La inceputul lunii, Mega Image a anuntat ca a ajuns la un acord pentru a prelua 20 din cele 22 de magazine operate de reteaua Angst, dupa ce compania locala s-a retas dintr-o colaborare cu Carrefour, tranzactie ce urmeaza a fi aprobata de Consiliul Concurentei. Cumparaturile la Mega Image vor putea fi facute si online, dupa ce compania a dezvoltat in parteneriat cu eMAG o platforma online disponibila la nivel national, prin care clientii celor doi retaileri pot comanda peste 7.500 de produse specifice unui supermarket.

In prima etapa, magazinul online va functiona in versiunea beta, urmand ca oferta de produse, cat si platforma si serviciile sa fie ajustate si optimizate, au anuntat marti cei doi retaileri. La mijlocul lunii iulie, Mega Image a introdus serviciul de livrari la domiciliu pentru produsele congelate din magazinul sau specializat AB Cool Food, care pot fi comandate telefonic sau online pe site-ul magazinului de catre toti consumatorii din Bucuresti si judetul Ilfov.

Fondat in 1995, Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania si cuprinde 339 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (174), Shop&Go (163), AB COOL FOOD (1) si Mega Drive (1)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri