Remus Borza (foto), presedintele grupului de firme Polisano, l-a numit pe Octavian Iacob in functia de director general al distribuitorului de medicamente Polisano, pe care o ocupa de la 1 septembrie.

Noul director general o inlocuieste pe Coca Cascaval care paraseste compania. Octavian Iacob are o experinta de peste 14 ani in distributie, din care 7 ani in distributia de medicamente. In perioada 1999-2000 a detinut pozitia de marketing manager in cadrul American Home Products Group, pentru ca in perioada 2000-2002 sa detina aceeasi pozitie la BASF Romania, iar din 2002 pana in 2007 sa detina pozitia de Marketing & Business Development Head in cadrul Syngenta Agro Romania, cel mai mare producator de pesticide din lume.

Din 2007 a intrat in industria farmaceutica unde a detinut pozitia de director executiv si administrator al Farmexpert, cel de-al doilea mare distribuitor de medicamente din Romania, pana in 2011. In perioada 2011-2013 a detinut aceeasi pozitie in cadrul altui distribuitor de medicamente, ADM Farm. Octavian Iacob detine certificari internationale ale unor institutii de precum INSEAD si OUBS-UK.

Tot de la 1 septembrie Andreea Pirvu a fost numita CFO (Chief Financial Officer) in grupul Polisano. Pirvu, care anterior a fost director de dezvoltare in cadrul Polisano, este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializarea afaceri internationale, iar in 2007 a absolvit ca sefa de promotie MBA-ul romano-canadian al Universitatii Ottawa in dubla specializare marketing si finante. In ultimii 7 ani de zile a detinut pozitia de director la Advent International, cel mai mare fond de investitii de capital din Romania, gestionand un buget de investitii de peste 1 miliard de euro si proiecte de finantare, dezvoltare si eficientizare pentru reteaua de clinici Regina Maria, pentru Labormed Pharma sau liderul pietei de vopseluri, Deutek.

In urma cu o saptamana conducerea operationala a firmelor din grupul Polisano a fost preluata de avocatul Remus Borza, apropiat doctorului Ilie Vonica, fondatorul grupului. Grupul de firme Polisano, cu activitati in productia si distributia de medicamente, servicii medicale integrate prestate prin intermediul retelei proprii de clinici si spitale, a avut in anul 2013 o cifra de afaceri de peste 400 de milioane euro, numarand 2000 de salariati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri