Compania Aversa Manufacturing, singurul producator de pompe centrifuge din Romania, vrea sa creasca cu 30% numarul angajatilor, pana la 350 de salariati, pana in septembrie anul viitor, pentru a putea onora comenzile.

"Datorita clientilor nostri, a managementului si a muncitorilor, afacerea este intr-o continua expansiune si a devenit profitabila in luna iulie. In urmatoarele 12 luni ne dorim sa crestem cu 30% numarul actual de angajati, astfel incat sa ajungem la aproximativ 350 de muncitori pana in septembrie 2015, pentru a putea face fata comenzilor", a declarat intr-un comunicat Michael Topolinski, presedintele companiei, potrivit Mediafax.

In comunicat se precizeaza ca Aversa Manufacturing are comenzi de 42 de milioane de lei (9,5 milioane de euro). Compania intentioneaza sa investeasca 65 de milioane de lei (15 milioane de euro) intr-o noua fabrica in Bucuresti, dar precizeaza ca investitia este sistata din cauza unui proces cu Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS).

Aversa a fost cumparata anul trecut, pentru 17,3 milioane de euro, de firma Blue Diamond Estate, firma detinuta de omul de afaceri canadian Michael Topolinski, in parteneriat cu Autoplast Engineering. AAAS a intentat un proces firmelor care au castigat licitatia de achizitie a fabricii Aversa, invocand nerespectarea conditiilor din caietul de sarcini.

In 7 august, Aversa Manufacturing a depus o plangere la Comisia Europeana in legatura impotriva AAAS si ar putea chiar depune o actiune la Curtea Internationala de Arbitraj sau la Curtea de Justitie de la Luxemburg, se mentioneaza in comunoicat. Pompele centriguge produse de companie sunt folosite in infrastructura, industria energetica, irigatii si industria petrolului.

Sursa foto: aversa.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri