Cargus introduce pe piata de curierat serviciul international Cargus Express Europa, care va permite transportul documentelor si coletelor din tarile Uniunii Europene catre Romania.

Acest tip de serviciu este o premiera pentru o companie de curierat domestic intrucat livrarile destinate importului au fost facilitate pana acum exclusiv de catre operatori internationali. Cargus Express Europa constituie o optiune care simplifica livrarile internationale pentru clienti. Astfel, Cargus preia intreg procesul de livrare de pe teritoriul tarii si ofera beneficiul de a utiliza o singura companie, o singura factura in functie de contractul incheiat si plata in moneda nationala.

„Am observat faptul ca din ce in ce mai multi consumatori romani cumpara online din alte state ale Uniunii Europene. Acest lucru este determinat de o paleta mai larga de produse si reduceri semnificative. Noul serviciu va permite clientilor nostri sa cumpere online in Europa si sa plateasca aici, la cursul valutar local”, a spus Nadia Homoc, commercial manager Cargus.

In numai o zi lucratoare de la preluarea expedierii, clientii vor putea intra in posesia pachetelor. In acelasi timp, serviciul prezinta avantaje precum livrare sambata in 370 localitati, plata la destinatie, livrarea in regim din usa in usa.

Cargus International SA este una dintre cele mai mari companii de pe piata de curierat intern din Romania. Fondata in 1991, Cargus a fost prima companie de curierat din Romania, iar in prezent detine si utilizeaza singura retea nationala de centre si depozite si o flota de peste 900 de vehicule de curierat. Cargus are peste 1.500 de angajati si a avut vanzari de peste 25,7 de milioane de euro in 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri