DPD Romania lanseaza serviciul DPD Classic Bulgaria, ca parte a strategiei de consolidare a pozitiei de lider pe piata balcanica.

Ca urmare a cresterii numarului de companii care aleg sa se adreseze clientilor din afara Romaniei, DPD le ofera acestora posibilitatea de a-si extinde afacerile pe noi piete. Astfel, incepand cu luna septembrie, clientii DPD din Romania pot trimite colete in Bulgaria prin serviciul DPD Classic Bulgaria, primul serviciu de acest tip din Romania, costurile de livrare pentru tara vecina fiind la acelasi nivel cu cele pentru piata din Romania. Practic, Romania – Bulgaria, vor fi considerate o singura piata.

Serviciul se adreseaza atat segmentului B2B cat si B2C si C2C, costul unei livrari pornind de la 13,45 lei, (fara taxa de combustibil si TVA). Clientii beneficiaza de acoperire teritoriala 100%, timp de livrare 24-48 de ore, 2 incercari de livrare si urmarirea online a statusului expedierii pentru toate livrarile lor. De asemenea sunt disponibile serviciile cu valoare adaugata cu care clientii DPD sunt obisnuiti, printre cele mai importante amintind serviciul COD International (trimiteri cu ramburs), cerere de colectare si extinderea limitei de raspundere.

DPD Classic Bulgaria inseamna pentru clienti extinderea catre alte piete si implicit cresterea afacerilor acestora beneficiind de eficientizarea costurilor de transport. „Cresterea de 31% din primul semestru dar si rezultatele pozitive din ultimii ani, ne determina sa continuam demersurile de dezvoltare si imbunatatire a activitatii DPD atat pe plan local cat si pe segmentul de livrari internationale. Comerciantii incep sa inteleaga faptul ca tari precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Polonia, etc pot fi piete de desfacere care sa genereze crestere de business atat cantitativ cat si calitativ”, a declarat Lucian Aldescu, CEO DPD Romania.

Lansarea serviciului DPD Classic Bulgaria vine sa sprijine strategia de extindere a grupului, Romania urmand sa devina un hub important in reteaua DPD la nivel european. Pentru anul in curs, DPD a bugetat investitii de 2 milioane de euro in dezvoltarea si optimizarea serviciilor si asteapta noi cresteri generate de servicul nou lansat, DPD Classic Bulgaria.

DPD Romania, parte din GeoPost Group, este activa pe piata locala din 2008, prin preluarea Pegasus, prima companie de livrari urbane din Romania, infiintata in 1997. In prezent, DPD Romania se numara printre cele mai importante companii de curierat rapid si coletarie din Romania, cu peste 500 de angajati (inclusiv francizele), 72 depozite si 15 000 de colete livrate zilnic. DPD Romania are o acoperire nationala in proportie de 100% si efectueaza livrari in peste 230 de tari din intreaga lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri