Operatorul de servicii medicale private Medlife va finaliza in noiembrie constructia unei clinici in Constanta, iar in lunile urmatoare, in functie de emiterea autorizatiilor, vor incepe lucrarile la o clinica de mari dimensiuni la Craiova.

De la inceputul anului, MedLife a mai deschis doua clinici, in Iasi si Galati, in urma unor investitii de aproape 2 milioane euro. Compania mai are planificata o unitate si la Cluj-Napoca. De altfel, in februarie, compania anunta investitii de 4 milioane euro in patru clinici noi si depasirea pragului de 80 milioane euro cifra de afaceri.

Compania activeaza pe piata din Romania din 1996. In prezent, MedLife isi desfasoara activitatea in 11 clinici din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati si Iasi, 8 laboratoare proprii de analize, 6 spitale in Bucuresti, Brasov si Arad, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 30 de centre medicale generaliste in Bucuresti si in tara, 9 centre de excelenta cu specializare unica, 7 farmacii proprii reunite sub brandul PharmaLife Med, si in colaborare cu 135 clinici medicale partenere din toata tara, potrivit Mediafax.

MedLife a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri totala de 72 milioane de euro si un profit operational de 10 milioane euro. Actionarii MedLife sunt familia Marcu - 51%, fondului privat SGAM Eastern Europe, detinut de o subsidiara a grupului Societe Generale - 36,25% si IFC - 12,75%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri