Reteaua de petshop-uri Animax a investit 500.000 de euro intr-un nou magazin, cel mai mare din portofoliu. Compania ajunge astfel la 43 de unitati si are in plan alte 5 magazine noi pana la sfarsitul anului.

Magazinul este amplasat in Vulcan Value Center, situat pe strada Mihai Sebastian nr. 88. Noul petshop are o suprafata totala de 658 metri patrati si cuprinde o zona dedicata comercializarii de produse pentru animale, dar si un cabinet veterinar, servicii medicale, farmacie si un centru de cosmetica & spa.

Serviciile oferite in cadrul Centrului de Cosmetica & Spa includ tuns, spalat, curatatul si ajustatul unghiilor, parfumat, hidromasaj, relaxare sau recuperare.

In plus, retailerul introduce si un raion dedicat alimentelor Bio, cu hrana certificata conform normelor internationale.

"Punem pret pe timpul clientilor nostri, motiv pentru care am creat aceasta zona de servicii medicale si ingrijire cosmetica pentru animalele de companie. Iubitorii de animale pot face shopping, in timp ce micutul lor prieten este la un screening de specialitate sau in grija specialistilor din zona de cosmetica&spa”, a precizat Adriana Aruxandei, Manager Dezvoltare retea Animax.

Reteaua Animax, care activeaza de 16 ani pe piata de profil, este detinuta de Pet Product. Compania a ajuns in 2013 la o cifra de afaceri de 13 milioane de euro si preconizeaza o crestere cu 10% in 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri