Dedeman, cel mai mare jucator al pietei de bricolaj, cu afaceri care la nivelul anului trecut au depasit pragul de 600 milioane de euro, deschide vineri, 5 septembrie, al treilea magazin din Bucuresti.

Magazinul Dedeman, situat pe Soseaua Colentina, nr. 426, a necesitat o investitie de circa 16 milioane de euro, iar lucrarile au fost finalizate la mai putin de o luna de la inaugurarea magazinului din Deva. Dedeman Colentina are o suprafata de peste 12.000 mp ce ofera peste 45.000 de repere. In noul spatiu comercial, pentru Dedeman, vor lucra circa 200 de angajati. “Strategia noastra de a construi cel putin cate un magazin in fiecare sector din Bucuresti se concretizeaza cu un nou pas. Pana in 2015 dorim sa acoperim complet cel mai important oras al tarii, sa reducem distantele, sa fim mai accesibili, mai apropiati de clientii nostri, din toate punctele de vedere”, a declarat Dragos Paval, presedinte al Dedeman.

Chiar daca preturile produselor comercializate in magazinul Dedeman Colentina sunt competitive, proiectele de anvergura au intotdeauna nevoie de finantare. Prin urmare, au fost dezvoltate parteneriate cu 3 institutii de creditare, astfel incat clientii vor putea obtine direct din magazin finantarea de care au nevoie, in scurt timp si fara multa birocratie.

Dedeman va inaugura primul teren de tenis din Capitala

Pana la finalul lunii septembrie, Dedeman va finaliza si constructia terenului de tenis aferent inaugurarii unui nou magazin, conform angajamentului luat la semnarea parteneriatului cu Simona Halep, noul teren de tenis urmand sa fie amplasat in parcul Lacul Tei.

Dedeman Colentina este cel de-al treilea magazin deschis in acest an si va fi urmat, in scurt timp, de inaugurarea magazinului din Targu Jiu. Cu acest ritm sustinut de extindere, ce va duce reteaua la un numar de 50 de magazine pana la sfarsitul anului 2015, compania Dedeman vizeaza consolidarea pozitiei actuale de lider al pietei de materiale de constructii si amenajari din Romania.

Pe langa Dedeman, principalii jucatori de pe piata locala de bricolaj sunt sibienii de la Ambient, Kingfisher (Brico Depot), Praktiker, Leroy Merlin, Horbach, precum si Mr. Bricolage.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri