Alianta Renault-Nissan Romania a prezentat ieri sase modele de masini care vor fi lansate in decursul anului, automobile croite pentru toate categoriile de clienti.

Prima lansare va avea loc in luna aprilie, cind alianta franco-japoneza va pune la dispozitia impatimitilor noua masina de teren Nissan Pathfinder. Modelul reprezinta combinatia ideala intre polivalenta unui monovolum, confortul unei limuzine si abilitatile unui off-road, il descrie brand managerul Nissan, Viorel Irimia. Masina va dispune de un motor de 2,5 litri care dezvolta 174 de cai-putere. Pretul SUV-ului Pathfinder va incepe de la 27.700 de euro, CIP. Cea mai vinduta masina sport in SUA si Japonia, Nissan 350 Z, va fi lansata si pe piata romaneasca incepind cu luna mai.

Calitatile noului model sint garantate deoarece acesta se afla la a cincea generatie. Masina va fi dotata cu motor puternic, de 3,5 litri, care dezvolta 280 de cai-putere. Viteza maxima a acestui model este de 250 de kilometri pe ora si este limitata electronic. Suta de kilometri la ora e atinsa cu acest model in 5,9 secunde. Amatorii de senzatii tari vor plati pentru 350 Z in jur de 30.000 de euro, pret fara taxe incluse. Un pret mic pentru o placere atit de mare, sustine Irimia. Ciresar va fi luna lansarii pentru modelul decapotabil de la Nissan, 350 Z Roadster. Masina este construita cu pasiune, asadar trebuie condusa cu pasiune, mai spune Irimia. Acest model va avea aceeasi motorizare ca a fratelui nedecapotabil. Capota este cu operare automatizata asistata electronic, scaunele vor fi ventilate, iar constructorii japonezi au facut esapamentul cu emisii sonore reduse. Cei care vor dori sa cumpere acest model vor trebui sa aiba in portofel sau cont cel putin 33.000 de euro, acesta fiind pretul de pornire al masinii, fara taxe.

Doua luni fara lansari

In iulie si august, alianta Renault-Nissan isi va lasa clientii sa-si faca vacantele, dupa care va veni in forta in luna septembrie, cind va fi lansat pickup-ul Navara. Acesta va fi disponibil in doua variante de caroserie, King Cab si Double Cab, avind cea mai mare suprafata a platformei de incarcare din clasa pickup-urilor.

Navara va oferi confort si calitate specifice autoturismelor, avind un interior practic si confortabil, a declarat Irimia. Pretul acestei masini va fi de 25.000 de euro. Micra C+C va avea lansarea la inceputul iernii, in noiembrie. Modelul se distinge prin acoperisul din sticla ca dotare standard. Pretul la Micra va incepe de la 14.000 de euro, CIP.

In februarie alianta a lansat Nissan Murano un 4X4 sportiv-urban dupa cum spune Irimia. Modelul este dotat cu un motor de 3,5 litri care dezvolta o capacitate de 234 de cai-putere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri