Traim intr-un mediu de afaceri unde consumatorul are pretentii din ce in ce mai ridicate in a accesa si verifica rapid informatia care i se potriveste. In acest sens tendinta informatiei este spre nise, retele specializate, comunitati locale.

RETEAUA CONSTRUCT este un proiect de site-uri locale care faciliteaza la nivel profesionist comunicarea intre cererea si oferta din domeniile de: amenajari, constructii, industrie.

Din peste 1200 de firme specializate din: Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Timisoara, vizitatorul studiaza informatii detaliate despre activitatea, produsele sau serviciile unei firme. Site-urile din RETEAUA CONSTRUCT sunt structurate dupa principiile care contureaza orice prezentare de succes: grupare pe categorii, accesibilitate, transparenta, impact, informatii actualizate, legatura directa cu beneficiarul final. Aici vizitatorul are posiblitatea de a vizualiza rapid “cartea de vizita” a firmelor de specialitate prezente si are avantajul accesului la multiple optiuni necesare in decizia de informare inainte de cumparare.

Dezvoltatorii proiectului RETEAUA CONSTRUCT ofera cheia succesului – care se poate afla numai in mainile profesionistilor: garantia calitatii si actualitatea informatiei. Acesta este un trend de succes in plan international, care are ca punct de plecare respectul pentru utilizator. Pe RETEAUA CONSTRUCT sunt publicate firme active cu informatii verificate si actualizate anual de catre departamentele redactiei.

Fiecare firma trebuie sa investeasca online in site-ul propriu, in promovarea site-ului propriu si nu trebuie sa lase la urma referintele de calitate. Inainte ca vizitatorii sa se transforme in clienti, majoritatea cauta informatii externe despre o firma, despre produsele sau serviciile acesteia. Astfel, prezenta pe site-uri de specialitate influenteaza pozitiv vizitatorul in decizia sa si consideram ca investitia in referinte de calitate este o actiune complementara necesara altor actiuni de promovare pe internet”, explica dezvoltatorul proiectului SC LIVE COMMUNICATIONS SRL din Cluj Napoca.

Proiectul RETEAUA CONSTRUCT raspunde unei nevoi deja stringente ale societatii de consum pe internet in Romania: nevoia rapida de a verifica informatia intre ofertantul online (firma) si beneficiar (clientul in cautare de informatii necesare in decizia sa).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri