Laboratoarele Synevo Romania au inregistrat in primele 6 luni ale anului venituri de 4,3 milioane euro, reprezentand o crestere organica de 6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Synevo este divizia de laborator a grupului Medicover prezenta in Romania si Polonia. in Romania, Synevo detine acum noua laboratoare, dupa ce a inaugurat la sfarsitul lunii iulie un nou laborator in municipiul Iasi reprezentand o investitie de 400.000 euro.

Prin deschiderea lui, Synevo continua politica de dezvoltare organica vizand in mod deosebit centrele cu o puternica traditie medicala. Laboratorul aflat intr-o locatie independenta va raspunde atat solicitarilor venite din partea pacientilor direct platitori cat si a pacientilor cu trimiteri compensate de catre Casa de Asigurari.

Synevo este prezent in Bucuresti si in judetele Constanta, Cluj, Iasi, Satu-Mare, Suceava. Portofoliul de analize cuprinde peste 270 de investigatii de laborator din urmatoarele domenii: alergologie, biochimie, biologie moleculara (PCR), hematologie, microbiologie, imunologie si serologie. in cursul lunii august paleta de investigatii va include si determinari toxicologice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri