Cabinetul de avocatura al omului de afaceri Stefan Vuza a incheiat un contract de asistenta juridica in valoare de peste 1 milion de euro cu societatea Chimcomplex Borzesti (CHOB), la care acesta controleaza, indirect, peste 80% din actiuni.

Contractul a fost inchieat intre Chimcomplex SA Borzesti si Cabinet de Avocat - Vuza Stefan, reprezentat prin avocatul Stefan Vuza, pentru o perioada de 12 luni, iar valoarea acestuia este de 77.000 de euro pe luna, la care se adauga TVA. Valoarea totala a contractului se ridica astfel la 924.000 de euro, fara TVA, iar impreuna cu taxa datorata statului la 1,145 miloane de euro, noteaza Mediafax.

"Obiectul contractului de asistenta juridica il reprezinta asistarea, reprezentarea, acordarea de consultanta juridica, redactarea si semnarea de acte, cereri si alte cai de atac, forme de executare, precum si orice activitati prevazute de Legea nr. 51/1995", se arata intr-un anunt transmis de companie pietei Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Vuza detine indirect 83,8% din actiunile Chimcomplex, prin firma A2 Impex. Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului are o participatie de 12,89%, iar 3,29% din titlurile societatii se afla in posesia altor actionari.
Combinatul Chimcomplex a fost infiintat in 1954 si a fost cumparat de Vuza in 2003.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri