Vanzarile producatorului de produse chimice, BASF, au crescut cu 20%, in prima jumatate a anului 2006, cifrandu-se la 25 miliarde euro, informeaza Rompres. Profitul operational (EBIT) a atins 3,8 miliarde euro, in crestere de 17% fata de perioada similara a anului trecut.

In Romania, vanzarile BASF- The Chemical Company (exceptand sectorul de petrol si gaze) au crescut cu peste 20% in prima parte a lui 2006, unul dintre principalele domenii in care s-au inregistrat cresteri semnificative fiind cel al maselor plastice, care se adreseaza in special sectoarelor de masini si ambalaje.

Compania BASF este lider mondial in domeniul produselor chimice. Portofoliul sau include o gama diversa de produse printre care se numara substante chimice, materiale plastice, produse performante, produse agricole si substante chimice rafinate, precum si titei brut si gaze naturale.

In prezent, compania are circa 94.000 angajati, iar in 2005 a inregistrat vanzari de peste 42,7 miliarde euro. in Romania, gama de produse BASF a fost diversificata ultimii ani, adresandu-se diferitelor industrii - de la agricultura, farmaceutice si industria cosmetica la industria auto, sectorul constructiilor si mase plastice, principalii clienti fiind cei industriali.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri