Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a aprobat oferta publica a administratorului cipriot de fonduri mutuale Naniero Investments Ltd de a prelua 66,99% din capitalul social al companiei Rolast, la un pret de 0,0675 lei/actiune, cu 0,007 lei peste cotatia la zi a titlului Rolast. Oferta publica de preluare a fost lansata pentu un numar de 206.385.493 actiuni, pachetul de 67% din Rolast fiind astfel evaluat la 3,93 milioane de euro.

Naniero Investments Limited detine deja un pachet de control de 33,01% din Rolast, cu sediul in Pitesti, care are ca obliect de activitate cercetarea si proiectarea articolelor tehnice si industriale din cauciuc si vanzarea acestora. Actiunile companiei sunt tranzactionate la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti din data de 5 iulie 2000.

In perioada fenruarie 1997- iunie 2000 titlurile companiei erau tranzactioante pe piata Rasdaq. Ultima tranzactie cu aceste titluri a avut loc in data de 1 august, la pretul de 0,0605 lei pe titlu. In strucutra actuala a actionariatului Naniero Investments Limited detine 33,01%, iar Romanian Investments Fund detine27,59% din capitalul social al companiei.

Oferta publica de preluare a fost lansata pentu un numar de 206.385.493 actiuni, reprezentand 66,99% din capitalul social al companiei. Pretul pe care il ofera fondul este de 0,0675 lei pe actiune. Din aceasta suma se va scadea impozitul , in cazul in care acesta este retinut de intermediarul ofertei, Societatea de Servicii de Investitii Financiare EFG Eurobank si comisioanele si costurile aferente tranzactionarii si a platii pretului, se mentioneaza intr-un comunicat remis NewsIn.

Oferta se deruleaza in perioada 8 august - 28 august 2006. Orice subscriere este revocabila pana in ultima zi a oferte, subscrierile putand fi efectuate la sediul intermediarului sau la sediul oricarui intermediar autorizat de CNVM.

Naniero Investments Limited este o companie cu raspundere limitata cu sediul in Nicosia Cipru. Capitalul social subscris este de 5.000 de lire cipriote iar cel varsat este de 1.000 lire cipriote.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri