Cand ai facut ultima oara copii de siguranta ale fisierelor?

Indiferent de dimensiunea si de tipul afacerii tale, pierderea datelor este devastatorare si poate avea consecinte grave. Peste 70% dintre companiile care se confrunta cu pierderi semnificative de date dau faliment in mai putin de un an (conform cercetarilor PwC). Mai mult decat atat, companiile care nu intreprind politici proactive de backup si recuperare a datelor isi pierd afacerea in doar 2 ani dupa un dezastru major.

Pentru a evita astfel de consecinte, ai nevoie de o solutie completa care sa-ti asigure o protectie avansata a datelor, mult mai sigura decat metodele traditionale (casete sau discuri optice/magnetice, licente software high-end, backup drive etc.) si care totodata sa te scuteasca de costurile pe care in mod normal acestea le genereaza.

Cu StarVault Cloud Backup de la Star Storage actionezi proactiv si iti protejezi in mod continuu datele de oriunde te-ai afla! Beneficiaza de protectie avansata pentru datele companiei tale, deoarece StarVault Cloud Backup te ajuta sa realizezi copii de siguranta ale fisierelor, bazelor de date sau masinilor virtuale din sediul tau direct in Centrul de Date Star Storage.

Este o solutie de backup completa, ideala pentru a-ti proteja datele, usor de utilizat si care iti ofera control exclusiv asupra proceselor de back-up si restore.

StarVault Cloud Backup indeplineste cerinte complexe de backup local, online, offsite sau in cloud si are la baza o solutie de backup cu un design redundant de tipul disk-to-disk-to-disk (D2D2D), fiind creat pentru a raspunde cat mai bine nevoilor de protectie a datelor si informatiilor companiilor.

Pentru ca fiecare companie are nevoi specifice, StarVault Cloud Backup este disponibil in doua variante pe care le poti accesa printr-un simplu click: Pro (dedicat bazelor de date si sistemelor virtuale) si Start (destinat protectiei la nivel de fisiere). In acest mod, poti sa alegi exact varianta care corespunde si raspunde cel mai bine nevoilor de protectie a companiei tale.

StarVault Cloud Backup iti ofera beneficii multiple pentru afacerea ta:

  • Backup complet si automat in momentul dorit pentru toate tipurile de servere, desktop-uri si laptop-uri;
  • Protectie continua a datelor, prin intermediul functiei Continous Data Protection, inclusiv pentru fisierele deschise;
  • Fiabilitate ridicata, indiferent de tipul de backup: complet, incremental sau diferential;
  • TCO (Total Cost of Ownership) redus;
  • Pana la 80% rata de compresie a datelor;
  • Politici de retentie extrem de flexibile;
  • Criptare securizata pe 256-Biti;
  • Capacitate de stocare virtual nelimitata;
  • Restaurarea rapida si flexibila a datelor si a oricarei versiuni a fisierelor copii de rezerva;
  • Rata de succes de 100% la restaurarea datelor;
  • Programarea ferestrelor de backup si personalizarea alertelor;
  • Acces direct prin intermediului internetului la contul de backup;
  • Monitorizare usoara prin rapoarte extinse asupra activitatii si statusul operatiunilor de backup.

Convinge-te singur! Testeaza gratuit timp de 30 de zile serviciul StarVault Cloud Backup, pe care il poti comanda direct pe www.star-vault.ro! Doresti mai multe informatii? Suna la 0744-425683, un consultant Star Storage dedicat iti sta in permanenta la dispozitie!

Iti garantam performanta si disponibilitate superioara pentru serviciile noastre StarVault Cloud prin intermediul unui SLA (Service Level Agreement) strict. Astfel, iti transferi riscurile IT catre profesionistii Star Storage, care detin o experienta de peste 11 ani in proiecte implementate cu succes si peste 500 de certificari tehnice pe zona de cloud.

Acceseaza direct din Centrul de Date Star Storage de nivel TIER 3, de oriunde si oricand, in timp real si in mod securizat, datele de care ai nevoie in activitatile tale zilnice, fara sa iti faci griji legate de securitate. Poti sa fii sigur ca datele tale sunt stocate exclusiv in tara si ca tu detii permanent controlul asupra acestora.

De ce Centrul de Date Star Storage?
Iti oferim serviciile StarVault Cloud direct din Centrul de Date propriu din Bucuresti de nivel TIER 3, care respecta recomandarile Uptime Institute si TIA 942 pentru a oferi redundanta completa la nivelul tuturor facilitatilor de electroalimentare si climatizare si care administreaza volume foarte mari de date, fiind si unicul din Romania certificat pentru servicii de arhivare electronica a documentelor. Aici ai garantia ca datele tale sunt in siguranta deplina, pentru ca acestea sunt stocate intr-un mediu protejat, iar componentele sistemului sunt redundante pentru a oferi disponibilitate maxima (99,9%)!

Alege serviciile StarVault Cloud - controleaza costurile lunare si creste profitabilitatea companiei!
www.star-vault.ro
cloud@star-vault.ro
0744-425683

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri