Arctic, cel mai important jucator de pe piata electrocasnicelor din Romania, are un nou director general in persoana lui Hasan Ali Yardimci, acesta venind in locul Monicai Iavorschi.

Noul director general a preluat conducerea operatiunilor locale incepand cu luna octombrie. Monica Iavorschi a fost promovata in cadrul grupului de care apartine compania, grupul Arçelik, in functia de international marketing director.
Yardimci s-a alaturat grupului Arçelik in anul 2009 ca director de planificare strategica si dezvoltare in afaceri. In timpul mandatului sau, a avut o contributie importanta in deschiderea unor noi piete in zone precum Africa, Asia si Pacific, prin conceperea unor initiative de greenfield, fuziuni si achizitii.

Inainte de Arçelik, Hasan Ali Yardimci a lucrat in domeniile de consultanta strategica, retail si bunuri de larg consum in cadrul unor companii precum McKinsey & Co si Sears Holdings. Yardimci detine o diploma MBA in cadrul Scolii Kellogg de Management de la Universitatea Northwestern din Statele Unite ale Americii si o licenta in inginerie mecanica obtinuta la Universitatea Boğaziçi din Turcia.

In timpul mandatului sau, Monica Iavorschi a reusit sa transforme Arctic intr-una dintre cele mai competitive companii din Romania, cu o cota de piata de 35%, si intr-unul dintre cei mai importanti exportatori romani. In noua sa pozitie, ea va fi responsabila de strategia globala de marketing si operatiuni din cadrul grupului Arçelik.

Absolventa a Facultatii de Cibernetica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, Monica Iavorschi si-a inceput activitatea profesionala ca instructor de informatica. Ulterior, timp de trei ani a lucrat in cadrul companiei Avon Romania, acumuland experienta de customer service si de analiza financiara.

In anul 2001 s-a alaturat echipei Arctic in calitate de marketing manager, pozitie pe care a ocupat-o timp de doi ani. In anul 2004 a preluat functia de director de marketing si vanzari, iar din 2008 a fost numita director general al companiei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri