Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a anuntat joi ca a deschis un birou de avocatura in Iasi, prin absorbtia unui cabinet de avocatura individual, iar astfel numarul de birouri Bostina si Asociatii in afara capitalei a ajuns la opt.

"Am decis ca, in acest caz, sa avem o abordare diferita si ne extindem prin absorbtia unui cabinet de avocatura individual local (...), cel al Irinei Arnautu, imbinand astfel experienta pe domenii extrem de specializate ale avocatilor nostri cu expertiza si cunoasterea pietei locale ale Irinei Arnautu", a declarat avocatul coordonator al casei de avocatura Bostina si Asociatii, Doru Bostina, intr-un comunicat de presa.

"Dovada ca am luat o decizie buna este faptul ca, in scurt timp de la infiintare, am reusit sa castigam increderea unor companii importante din Iasi, care deruleaza proiecte de anvergura: am acordat consultanta juridica la Centrala Electrica de Termoficare Iasi pentru obtinerea unei finantari de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare de 40 milioane de euro pentru modernizare, precum si consultanta juridica pentru Regia Autonoma Judeteana de Apa-Canal Iasi in vederea accesarii si derularii unor proiecte ale Instrumentului Structural de Pre-Aderare, in valoare totala de 51 milioane de euro. De asemenea, recent am semnat un contract de consultanta pe probleme extrem de specializate ale proprietatii industriale si contracte internationale cu S.C. Antibiotice Iasi S.A.", a adaugat el.

Irina Arnautu va avea ca obiectiv strategic dezvoltatrea serviciilor juridice oferite de casa de avocatura si in judetele limitrofe: Botosani, Suceava , Vaslui, Neamt si Bacau, se arata in acelasi comunicat.

"Cu siguranta ca vom mai folosi aceasta strategie de dezvoltare si in alte zone din tara, inclusiv in Bucuresti, acolo unde exista tineri avocati la inceput de drum, foarte bine pregatiti profesional si care considera ca au de invatat si de castigat de pe urma asocierii cu noi", a concluzionat Doru Bostina.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii este printre cele mai mari firme de avocatura de business din Romania, cu birouri la Bucuresti, Viena, Nicosia, Chisinau, precum si in alte opt orase din Romania. Compania a achizitionat recent Westdin S.A., firma de consultanta juridica din Elvetia si este in plin proces de schimbare a imaginii.

Grupul de firme Bostina si Asociatii ofera servicii juridice, precum si consultanta financiar-contabila si manageriala privind implementarea a mai multe proiecte finantate prin programe de pre-aderare a Uniunii Europene, prin firma "Bostina si Asociatii Financial Consulting".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri