TPA Horwath Romania a numit-o pe Alina Angelescu in calitate de partener in cadrul practicii de contabilitate a companiei.

Alina Angelescu este noul accounting partner al TPA Horwath Romania. Impreuna cu Claudia Stanciu-Stanciulescu, tax partner TPA Horwath, Alina Angelescu va coordona practica de contabilitate a companiei, care include servicii de raportare contabila statutara, gestiunea salariala, raportari in conformitate cu diverse cadre internationale de raportare financiara (IFRS, US GAAP), revizuire contabila, bugetare si previzionare, cash management si alte servicii de administrare financiar-contabila.

Angelescu face parte din echipa TPA Horwath Romania din 2004. In ultimii 10 ani, Alina Angelescu a detinut pozitia de manager senior in cadrul practicii de audit si a fost responsabila pentru misiuni de audit ale situatiilor financiare intocmite conform Standardelor Romanesti de Contabilitate si Standardelor Internationale de Raportare Financiara (IFRS), cat si pentru servicii conexe pentru domenii precum comert si productie, servicii imobiliare si de constructii, servicii integrate de transport si logistica, tehnologia informatiei si comunicatii. Anghelescu a fost responsabila si pentru proiecte de due diligence pentru investitori din domeniile imobiliar, transport si logistica si energie regenerabila.

Absolventa a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, Alina Angelescu are peste 15 ani experienta in contabilitate, audit si consultanta, acumulata in cadrul unor renumite firme multinationale de servicii profesionale si de consultanta financiara. Noul partener TPA Horwath Romania are si experienta internationala, de auditor in mediul de afaceri din Elvetia.

TPA Horwath, una dintre cele mai mari companii de consultanta, contabilitate si servicii de audit din Europa Centrala si de Sud-Est, este prezenta in Romania din 1998, iar acum are 6 parteneri si 85 de angajati.

Grupul TPA Horwath are sediul central in Austria si este este activ pe 11 piete europene, in Albania, Austria, Bulgaria, Cehia, Croatia, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria, unde are aproximativ 1.000 de angajati.

Sursa foto: Concept leadership/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri