La 10 ani de existenta, ALB isi propune sa evalueze rolul pe care l-a avut in consolidarea industriei pe care o reprezinta, aducand pe scena conferintei subiecte majore pentru stabilitatea sistemului financiar-bancar, ce tin de domeniul politicilor de prudentialitate, de combatere si prevenire a fraudelor, de competitie si transparenta a serviciilor financiare, precum si cele legate de protectia consumatorilor.

Este o editie aniversara, ce isi propune sa aduca la masa de discutii teme importante pentru bunul mers al pietei institutiilor financiare nebancare, ce vor fi abordate atat din perspectiva istoricului dezvoltarii lor, cat si a proiectelor de viitor. Transparenta in dezbatere va fi un criteriu impus pentru increderea pe care dorim sa o construim in serviciile financiare nebancare”, a declarat Adriana Ahciarliu, Secretarul General al ALB.

Printre invitatii de marca la acest eveniment se vor numara reprezentanti ai Bancii Nationale a Romaniei, Consiliului Concurentei, Leaseurope, ANPC, IGPR, precum si alte personalitati ale industriei financiare din tara si strainatate, dar si companii de consultanta, asigurari, clienti ai acestor furnizori de servicii si reprezentanti ai autoritatilor.

"Ne dorim ca prin acest eveniment sa celebram si sa marcam cum se cuvine rolul Asociatiei in formarea si consolidarea comunitatii institutiilor financiare pe care le reprezinta, la 10 ani de existenta aceasta ramanand in continuare cadrul cel mai la indemana pentru dezvoltarea unei piete sigure si echilibrate pentru industria in care activam” a declarat Felix Daniliuc, Presedintele ALB.

Evenimentul va fi organizat in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental din Bucuresti, sub titlul ”Institutiile Financiare Nebancare la 10 ani de evaluare a rolului lor in creditarea economiei si a consumului" si va fi urmat de Gala Aniversara ALB 10 ani ce va avea loc la Cercul Militar incepand cu ora 19.00.

Inscrierile la acest eveniment se pot face pana la data de 19 noiembrie.
Pentru detalii suplimentare si inscrieri puteti accesa pagina Conferintei ALB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri