Retailerul Profi a inaugurat saptamana aceasta trei noi magazine, dintre care cel din Lipova, judetul Arad, este prima locatie verde a companiei pe plan local.

"Daca ne gandim doar la acest an, am dat nastere unui concept de magazin modular care poate fi adaptat astfel incat sa permita retailului modern sa ajunga in zone pana acum inaccesibile unor astfel de magazine, iar acum iata, va prezentam si primul dintr-o lunga serie de magazine capabile sa-si genereze singure energia de care au nevoie", spune Pawel Musial, director general Profi.

Magazinul din Lipova are o suprafata totala de 512 mp si un spatiu de vanzare de 385 mp. Este un magazin modular care isi produce singur apa calda si energia necesara iluminatului si instalatiilor frigorifice.

In aceasta saptamana compania a inaugurat un nou magazin in Negresti-Oas, judetul Satu Mare, si unul in Turceni, judetul Gorj, cu o suprafata totala de vanzare de circa 900 mp.

Avand magazine in 126 de localitati si peste 6000 de angajati, Profi este al doilea mare retailer modern din Romania. Compania are in plan deschiderea a peste 60 de magazine si anul viitor, precum si lansarea unui nou format, adaptat oraselor mici de provincie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri