Lantul de restaurante City Grill, detinut de antreprenorul Dragos Petrescu, a fost premiat pentru inovatia facuta in strategia sa de business la GALA wall-street.ro cu tema “Inovatia in business”, organizata luni seara la Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom.

GALA wall-street.ro, cu tema "Inovatia in business", a avut ca invitati peste 250 de manageri si antreprenori, parteneri si prieteni ai comunitatii wall-street.ro. Partenerii galei sunt companiile Edenred, EY si Euro Insol.

Reteaua City Grill s-a remarcat in piata cu aplicatia si cardul de fidelitate Out4Food. La fiecare consumatie, clientii acumuleaza in contul lor 10% bonus din nota de plata (1 RON = 1 punct). Prin aplicatia gratuita Out4food, clientii isi gestioneaza contul de card prin telefonul mobil.

Intrebat despre rolul inovarii in strategia unui business, Dragos Petrescu a declarat, la primirea trofeului acordat de wall-street.ro, ca industria ospitalitatii este una foarte dinamica, "poate mult prea dinamica", in opinia antreprenorului. "Astfel, suntem obligati sa inovam in fiecare zi. Cei 900 de membri ai echipei City Grill trebuie sa fie inovatori zi de zi pentru a putea rezista pe o piata foarte dificila. As vrea sa va vorbesc despre platforma Out4Food unde avem 70.000 mii de investitori - clientii nostri - care scaneaza bonurile atunci cand vin in restaurantele noastre, acumuleaza puncte si le pot schimba intre ei. Mai mult, incepand din luna decembrie vor putea transforma si kilometrii de alergare de pe Runtastic in puncte pentru Out4Food", a explicat Dragos Petrescu, proprietarul City Grill, retea fondata in 2004 si care in prezent numara15 unitati, 1.000 de angajati si peste 10.000 de clienti pe zi.

Dragos Petrescu nu a fost angajat niciodata. Dupa ’90 a vandut ziare, a avut tarabe in piata si chioscuri in statiile de autobuz. A pus ban langa ban si pas cu pas a reusit in timp sa construiasca unul dintre cele mai importante businessuri din domeniul restaurantelor. La restaurante s-a gandit initial spre finalul anilor ’90, iar prima afacere a fost lantul La Mama, pe care l-a fondat alaturi de Catalin Mahu. Ulterior, drumurile celor doi s-au despartit. Mahu a ramas cu La Mama, iar Petrescu a pus pe picioare lantul City Grill. El mai detine si restaurantul Caru' cu bere.

Premiile acordate, pe baza unei jurizari interne si externe, sunt:

• Managerul anului 2014
• Cea mai inovativa companie cu capital autohton
• Multinationala anului
• Antreprenorul anului
• Produsul IT&C al anului 2014
• Cel mai dinamic investitor din 2014
• Cea mai inovativa institutie financiara a anului
• Cel mai inovator proiect de comunicare
• Cea mai inovativa strategie de HR
• Inovatia, ca strategie de business

Inovatia in business reprezinta un subiect atent analizat de echipa wall-street.ro in 2014. Inovatia, un concept prioritar pentru toti strategii si decidentii din organizatiile din Romania, a fost premiata la Gala wall-street.ro de luni seara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri