Compania MOL Romania a fost desemnata multinationala anului 2014 la Gala wall-street.ro cu tema Inovatia in business, organizata luni seara Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum Grand Ballroom.

GALA wall-street.ro, cu tema “Inovatia in business”, a avut ca invitati peste 250 de manageri si antreprenori, parteneri si prieteni ai comunitatii wall-street.ro. Partenerii galei sunt companiile Edenred, EY si Euro Insol.

Compania ungara MOL ocupa locul 4 pe piata romaneasca cu aproximativ 200 de statii. Anul acesta, MOL a primit acordul pentru preluarea a 208 benzinarii detinute de grupul italian Eni in Romania, Cehia si Slovacia, ajungand prin aceasta tranzactie sa detina aproximativ 2.000 de statii de distributie a carburantilor in 11 tari.

MOL Romania a inregistrat in 2013 o cifra de afaceri de 979 milioane de euro, in urcare cu 5,1% fata de nivelul atins in anul anterior, si a raportat un profit de 20,3 milioane de euro, in crestere de la 17 milioane de euro in 2012.

Premiile acordate, pe baza unei jurizari interne si externe, sunt:
• Managerul anului 2014
• Cea mai inovativa companie cu capital autohton
• Multinationala anului
• Antreprenorul anului
• Produsul IT&C al anului 2014
• Cel mai dinamic investitor din 2014
• Cea mai inovativa institutie financiara a anului
• Cel mai inovator proiect de comunicare
• Cea mai inovativa strategie de HR
• Inovatia, ca strategie de business

Inovatia in business reprezinta un subiect atent analizat de echipa wall-street.ro in 2014. Inovatia, un concept prioritar pentru toti strategii si decidentii din organizatiile din Romania, a fost premiata la Gala wall-street.ro de luni seara.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri