Societatea Policolor a incheiat primul trimestru al anului cu pierderi nete de 148.257 lei, in conditiile in care veniturile societatii au totalizat 17,458 milioane lei, iar cheltuielile 17,607 lei, potrivit raportarii financiare transmise Bursei de Valori Bucuresti.

Cifra de afaceri neta a Policolor s-a situat la 20,126 milioane lei, in timp ce veniturile din exploatare s-au cifrat la 16,926 lei, iar cele financiare la 532.725 lei.

La 31 martie 2006, Policolor avea de recuperat creante in valoare de 21,575 milioane lei si de achitat datorii de 15,031 milioane lei, din care 13,847 milioane lei trebuiau platite intr-o perioada de un an. Platile restante ale societatii ajungeau la 1,416 milioane lei.

Cu o experienta de 40 de ani pe piata lacurilor si vopselelor din Romania, Policolor este in prezent cel mai mare producator roman de profil. Intre anii 1965 si 1990 intreprinderea de Lacuri si Vopsele Bucuresti, asa cum a fost numita initial, a fost unul dintre cei mai importanti furnizori ai industriilor nationale de autovehicule, mobila si electronica.

Incepand din 1990, anul in care s-a transformat in societate pe actiuni sub denumirea de Policolor S.A., compania si-a diversificat treptat portofoliul de produse si s-a orientat atat catre segmentul industrial cat si catre cel al consumatorilor casnici.

Printre produsele companiei se numara SPOR, SPOR email in 16 culori, Villa Prima si Villa Ultra, DECO email pentru lemn metal si zidarie, in 10 culori, BADULAC colorat - lac satinat pentru protectia lemnului la interior in trei nuante, sistemul de nuantare a vopselelor lavabile si a emailurilor IRIS - disponibil in peste 700 de nuante, DECO adeziv pentru constructii, DECO - vopsea structurata pentru decorarea suprafetelor la interior, DECO - tencuieli decorative, amorsa de perete, PLUS - mastic anticoroziv, PLAST - grund special etc.

Anul trecut, Policolor a inregistrat un profit de 142 miliarde ROL (3,92 milioane euro) si un venit operational de 1.325 miliarde ROL (36,56 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri