Afacerile companiei Elis Pavaje vor creste cu aproximativ 5% in acest an, la circa 24 milioane de euro, rulajul fiind sustinut, printre altele, de livrarile pe segmentul rezidential, iar pentru 2015 producatorul de pavaje prognozeaza un avans similar al vanzarilor.

"Printe factorii pozitivi care au avut o influenta directa asupra vanzarilor in acest an se numara cresterea vanzarilor pe segmentul rezidential si dezvoltarea unor proiecte mari comerciale si de infrastructura, precum modernizarea centrului orasului Alba Iulia, amenajarea parcarii supraterane a Auchan - Drumul Taberei din Bucuresti, livrarea de produse pentru amenajarea exterioara a Salii Polivalente din Cluj si a noului mall Vulcan Value Center din Bucuresti", a declarat Emil Gota, directorul general si actionar al companiei Elis Pavaje, potrivit Mediafax.

Pe de alta parte, una dintre marile problemele cu care se confrunta jucatorii de profil este reprezentata in continuare de intarzierile la plata, care pot duce la blocarea activitatii sau la amanari ale termenelor de start pentru proiectele mari industriale si de infrastructura. "Pentru 2015, estimam o crestere similara cu cea inregistrata in acest an, avand ca baza continuarea proiectelor industriale, comerciale si rezidentiale, sectorul din urma inregistrand o crestere semnificativa", a adaugat reprezentantul producatorului de pavaje.

Compania a continuat in acest an investitiile in modernizarea echipamentelor de productie si montaj, in eficientizarea liniilor de productie precum si in implementarea unui nou program IT. In plus, Elis Pavaje a alocat fonduri pentru dezvoltarea unor produse noi care sa se alinieze tendintelor pietei. "Anul acesta, piata pavejelor a inregistrat o crestere de aproximativ 5% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, evolutie strans legata de finalizarea unor proiecte deja incepute, din zona de infrastructura, industriala, comerciala si rezidentiala. Suntem increzatori ca rezultatele pozitive de pana acum se vor mentine si in perioada urmatoare", a mai spus Gota. Elis Pavaje, detinuta de Emil Elisiu Gota si Vasile Gota, are doua unitati de productie, la Petresti, judetul Alba, si la Stoenesti, judetul Prahova.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri