Actionarii RAFO se vor pronunta pe 8 septembrie asupra majorarii capitalului cu 8,6 milioane lei si listarii companiei intr-o anumita categorie la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) sau la alt sistem de tranzactionare, a informat un comunicat al companiei publicat de BVB.

Compania RAFO va putea fi cotata la categoria I sau II a Bursei de Valori Bucuresti sau ar putea fi listata la RASDAQ. RAFO figureaza in prezent, potrivit datelor BVB, in categoria companiilor nelistate.

RAFO Onesti are in prezent un capital social de 432 milioane lei (122,9 milioane euro), iar potrivit informatiilor din Registrul Comertului si din Registrul Actionarilor, proprietarul rafinariei este compania Balkan Petroleum (BkP).

Ordinea de zi a adunarii RAFO Onesti mai cuprinde desemnarea ca administrator unic V&V Trading Company si prezentarea firmei cu care RAFO are contract pentru auditarea situatiei financiare. De asemenea, in cadrul adunarii generale extraordinare, expertul desemnat de V&V Trading Company va prezenta raportul privind cifrele incluse in Planul de Reorganizare al RAFO.

Pe 20 iulie, Curtea de Apel Bucuresti a decis ridicarea sechestrului asigurator impus pe actiunile detinute de BkP la RAFO. in anul 2005, RAFO a inregistrat pierderi de 153,7 milioane lei, cu circa 60% mai mici decit in anul 2004, cand compania a pierdut 372 milioane lei. in primul trimestru din 2006, RAFO a obtinut un profit operational 10,6 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri