Secretariatul General al Guvernului va incheia un contract de 16,8 milioane lei (TVA inclusa) cu Siveco Romania, in schimbul unui sistem informatic pentru eficientizarea activitatii interne a structurii, prin optimizarea cooperarii cu institutiile administratiei publice cu care SGG interactioneaza

Oferta Siveco Romania a fost depusa in asociere cu Expert One Research SRL Bucuresti. La licitatie au mai depus oferte consortiile formate din Power Net Consulting, Evolva Trend Consultant si Romair Consulting, respectiv Computas IT Romania, Iquest Technologies, Cloud Soft, Digisign, Matrix Business Consulting si Soft Business Union, arata Mediafax.

Prin anuntul de atribuire, licitatia a fost estimata la 16,9 milioane de lei (TVA inclusa). Siveco va furniza infrastructura hardware si software necesare pentru realizarea proiectului, respectiv a serviciilor de dezvoltare si implementare a sistemului informatic (analiza cerintelor, proiectare, implementare, testare sistem informatic, inclusiv portal web, precum si instruirea personalului care va utiliza produsele software implementate si a celui care va asigura mentenanta sistemului informatic dezvoltat), inclusiv servicii de consultanta in domeniul managementului de proiect.

Fonduri europene si din buget

"Obiectivul general al proiectului este eficientizarea activitatii interne a Secretariatului General al Guvernului (SGG) in vederea fundamentarii deciziilor Guvernului, prin optimizarea cooperarii cu institutiile administratiei publice centrale cu care SGG interactioneaza", se arata in anuntul de participare.

Contractul va avea o durata de 12 luni si va fi finantat din surse de la bugetul de stat si fonduri europene. Siveco Romania a fost infiintata in 1992 si este unul dintrei cei mai mari producatori locali de aplicatii software. Conform datelor Registrului Comertului, valabile la 14 august, actionarii societatii erau Siveco Netherlands BV (Olanda) - 42,7365%, Siveco International SA - 32,9167%, Irina Socol - 11,1168%, Alexandru Mihail Radasanu - 7,7184%, Florian Gabriel Ilia - 2,7189%, Siveco Romania SA - 2,5155%, Aurora Ecaterina Crusti - 0,1386% si Daniela Bichir - 0,1386%.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri