Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanti retaileri de bricolaj din Romania, companie care se afla in plin proces de expansiune la nivel local, este pe punctul de a deschide cea de-a treia unitate proprie din Romania pentru care a inceput deja angajarile.

Pentru viitorul magazin din Bragadiru, Leroy Merlin face angajari cautand agenti de vanzari, casieri, dar si personal pentru logistica. Compania franceza a inceput deja un amplu proces de recrutare, apeland la toate mediile de informare care le stau la indemana.

Procesul de recrutare a inceput inca de dinainte de Sarbatori, iar retailerul pune la dispozitia celor interesati un numar de telefon si o adresa de email unde cei interesati isi pot lasa CV-ul care pot fi consultate pe site-ul companiei Leroymerlin.ro. Potrivit datelor Leroy Merlin, in viitorul magazin ar urma sa lucreze circa 100 de angajati.

Leroy Merlin Bragadiru se deschide in primavara acestui an

Leroy Merlin a demarat la inceputul verii trecute lucrarile pentru cel de-al treilea magazin propriu al retelei si al doilea din Capitala, spatiul pe care ar urma sa fie amplasat magazinul situandu-se in zona de sud – vest a Capitalei, pe Soseaua Alexandriei, in apropiere de orasul Bragadiru.

O data cu achizitia operatiunilor BauMax la nivel local, Leroy Merlin a ajuns la un total de 17 magazine in Romania, fiind in momentul de fata al treilea cel mai dezvoltat retailer din punctul de vedere al numarului de magazine din Romania, dupa Dedeman (40 magazine) si Praktiker (28).

Angajari la Dedeman: cel mai mare retailer de bricolaj cauta angajati pentru magazinul din Pallady

Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din Romania, companie care in 2013 a incheiat cu un business de peste 600 de milioane de euro, a inceput in de la finalul anului precedent angajarile pentru viitorul magazin din Theodor Pallady, spatiu pe care va urma sa il inaugureze in prima jumatate a lui 2015.

Dedeman cauta peste 180 de angajati pentru viitorul magazin situat pe bulevardul Theodor Pallady din Bucuresti, singura iesire spre o autostrada din Bucuresti inca neacoperita de un retailer specializat in bricolaj, asta dupa ce in vara acestui an retailerul german OBI si-a anuntat exitul de pe plan local. Viitorul magazin din Theodor Pallady va fi situat vizavi de actuala fabrica a Policolor din zona de est a orasului, pe drumul de iesire din Bucuresti spre Autostrada Soarelui (A2).

Retailerul condus de catre oamenii de afaceri Dragos Paval si Adrian Paval are posturi disponibile pentru sef de raion, consultanti de vanzari, agent de securitate incinte, paznici, personal de curatenie si casieri.

Cei mai mari 10 jucatori din bricolaj au inregistrat in 2013 circa 80% din piata totala DIY din Romania, estimata la circa 2 miliarde de euro, fiind dominata de catre retailerii romani Dedeman, Arabesque si Ambient, dar si jucatorii Praktiker, Kingfisher, Hornbach sau Leroy Merlin.

Alaturi de Auchan, Decathlon si alte retele de comert, Leroy Merlin face parte din grupul Adeo controlat de familia Mulliez din Franta. Reteaua magazinelor de bricolaj este prezenta in 13 tari si dispune de peste 300 de magazine.

Sursa foto: leroymerlin.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri