Metrorex a incheiat la finele anului trecut cu firma Nei Guard un acord-cadru in valoare de 55,9 milioane lei (12,4 milioane euro), inclusiv TVA, cu o durata de doi ani si jumatate, pentru servicii de paza, monitorizare si interventii la metrou.

Acordul a fost atribuit la 29 decembrie prin licitatie deschisa, unde s-au inscris doi ofertanti, potrivit unui anunt al administratorului metroului bucurestean. Serviciile vor viza statiile, trenurile si depourile metroului, noteaza Mediafax.

"Asigurarea serviciilor de paza, monitorizare si interventie se va face dupa un program astfel stabilit incat sa acopere atat intervalul orar in care statiile si trenurile de metrou sunt disponibile (conform orarului/ graficului de circulatie) accesului publicului pentru efectuarea calatoriei, precum si pe timpul noptii, acolo unde analiza de risc la securitate fizica si planurile de paza impun acest lucru", potrivit caietului de sarcini aferent procedurii de achizitie.

Durata acordului este de 30 de luni, Metrorex estimand ca va incheia minim 3 si maxim 30 de contracte subsecvente. Proiectul este finantat din subventie de la bugetul de stat si veniturile proprii ale companiei Metrorex.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri