Compania de audit si consultanta financiara EY Romania a numit-o pe Ioana Mihai in functia de director executiv corporate finance in departamentul de Asistenta in Tranzactii.

Ioana Mihai are o experienta de peste 18 ani in industria bancara din Romania, printre care BCR - Erste, Citigroup si ING Bank. In cadrul EY Romania, ea va coordona echipa de Corporate Finance care, alaturi de echipele de Transaction Support si Valuation & Business Modeling, asigura portofoliul EY de servicii de asistenta in tranzactii.

Inainte de a preluat noua functie la EY, Ioana Mihai a fondat si coordonat departamentul de Debt Capital Markets din cadrul BCR. Din aceasta pozitie, a coordonat proiecte ample de imprumuturi sindicalizate si emisiuni de obligatiuni pe piata locala pentru corporatii mari si companii de stat si a contribuit la dezvoltarea profesionistilor bancii in domeniul pietelor de capital.

Ioana Matei este absolventa a Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti.

EY este una dintre cele mai mari firme de audit financiar la nivel global, cu 190.000 de angajati in peste 700 de birouri din 150 de tari si venituri de aproximativ 27,4 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2014.

Sursa foto: EY/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri