Business tanar in peisajul centrelor de printare din Bucuresti, INK Print transforma proiectele si ideile clientilor sai intr-un produs finit. Putand imprima aproape orice, de la flyere, brosuri si fotografii speciale si pana la planuri ale caselor de vis, INK Print incearca sa vina cu ceva in plus pe piata – consultanta personalizata pentru toti cei care trec pragul sau.

“La INK Print incercam sa preintampinam nevoile clientilor nostri si sa le oferim servicii personalizate, in functie de cerintele lor, dar si de bugetele de care dispun. Intelegem ca partea de imprimare reprezinta doar un punct in afacerea lor, asa ca ne straduim sa le oferim o experienta completa”, spune Cristian Nicula, manager al centrului INK Print.

Tocmai de aceea, INK Print incearca sa se pozitioneze pe piata ca un boutique de printare, care ofera nu doar consultanta clientilor sai, ci si servicii si produse variate: de la banala copiere si printare alb-negru si color si pana la plotare, ocr-izare sau finisare.

Oricat de neinsemnat ar parea un serviciu pentru un client, pentru echipa INK Print acel lucru este tratat cu seriozitate maxima, dar si cu flexibilitate. Spre exemplu, timpul clientilor este foarte important, iar cei care nu pot ajunge la sediul centrului de printare pentru a da o comanda, o pot face prin e-mail si pot veni ulterior sa o ridice. De asemenea, daca espectiva comanda are o valoare semnificativa, personalul INK Print se asigura ca toate materialele sunt livrate la client, in timp util, pentru ca acesta sa nu mai piarda timp pretios in trafic.

Totodata, membrii INK Print lucreaza alaturi de client pentru a selecta metoda de imprimare cea mai potrivita pentru proiectul si bugetul acestuia. In afara de serviciile clasice de imprimare, copiere si plotare pe diverse dimensiuni (de la A0+, A0, A1, A2, A3) si hartii (80g, 90g, 120g, 160g, 190g, 250g, 300g), in lista INK Print se regasesc si:

• Servicii de scanare alb-negru si color
• Ocr-izare
• Finisare
• Laminare
• Legatorie
• Papetarie

“Tot ceea ce facem are ca obiectiv oferirea de produse de cea mai buna calitate si servicii, in timp util si la un pret competitiv. Promitem sa ne ascultam clientii si sa ii ajutam sa isi atinga obiectivele de afaceri, satisfacand si depasind asteptarile lor”, mentioneaza Cristian Nicula, managerul INK Print.

In acest sens, centrul de printare a investit considerabil si in aparatele care fac posibile cererile clientilor. Acestea sunt noi, de ultima generatie, si pot realiza o gama variata de tiparituri si imprimari ce pot fi realizate in tiraje mici, mijlocii si marii, precum: carti de vizita, materiale de promovare, formulare tipizate si multe altele. INK Print ofera si servicii de prelucrare, finisare tipografica, manopera si livrare a materialelor.

Totodata, se pot configura si comanda sisteme de afisaj gen: roll-up, standuri expozitionale POP-UP (Spider), rame si casete luminoase.

Date de contact:
www.ink-print.ro
office@ink-print.ro
https://www.facebook.com/INKPrintTEI
Adresa: Strada Balteni, nr. 26
Telefon: 0721 237 550

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri