Compania Succes Nic Com, care detine lantul de supermarketuri Succes, cel mai extins lant de retail alimentar cu capital romanesc, si-a cerut insolventa la inceputul acestui an. Grupul Succes este detinut de omul de afaceri Nicolae Sarcina.

Firma Succes Nic Com si-a cerut insolventa la Tribunalul Ilfov la inceputul acestui an, iar prima sedinta va avea loc pe 27 ianuarie, potrivit lege5.ro, portal care prezinta date extrase de pe site-urile instantelor de judecata.

Nicolae Sarcina este cel mai bogat gorjean, iar businessul sau Succes Nic Com reprezinta un adevarat imperiu. Sarcina detine o retea de supermarketuri, una de benzinarii, un business de panificatie, unul de exploatare forestiera, dar si o companie constructii. In Romania sunt circa 150 de supermarketuri Succes, omul de afaceri deschizand anul trecut si primele unitati in Bucuresti.

Grupul de firme Succes, controlat de omul de afaceri Nicolae Sarcina, a ajuns in noiembrie anul trecut, in vizorul DIICOT intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala. Procurorii DIICOT de la Craiova au facut perchezitii in Ilfov, Dolj, Gorj si Cluj, la sedii ale unor societati comerciale, intr-un caz in care sunt vizate sapte persoane suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de sapte milioane de euro. Omul de afaceri Nicolae Sarcina a declarat la aceea data pentru Impactingorj.com ca el, " impreuna cu intreaga echipa, trebuie sa demonstram nevinovatia in toate capetele de acuzare iar prioritar este sa dam darile catre bugetul de stat, salariile si datoriile catre colaboratorii nostri. Avem o istorie de peste 20 de ani si nu am dezamagit pe nimeni si nici acum nu o s-o fac. Stam la dispozitia oricarui organ de ancheta cu tot ce au nevoie si important este sa nu perturbam activitatea deoarece oamenii, salariatii nu mai stiu ce sa creada. Fac un apel la gorjeni sa viziteze magazinele Succes. Asta da dovada ca respecta, iubesc si sunt clienti fideli ai companiei Succes”

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri