Impact, listata la prima categorie a Bursei de Valori Bucuresti (BVB), a a afisat un profit net de 11,22 milioane lei (3,19 milioane euro) pe primul semestru al anului 2006, la o cifra de afaceri de 81,53 milioane lei (23,23 milioane euro), potrivit raportului companiei.

Impact Bucuresti a estimat o crestere de 242% a profitului brut pe anul 2006, pana la 44.8 milioane de lei. Anul trecut, firma a inregistrat un profit net de 10,7 milioane de lei noi, in scadere cu 34%. Compania de dezvoltare imobiliara tinteste si o crestere a cifrei de afaceri la 201,7 milioane de lei noi, de la 175,9 milioane in 2005, conform datelor transmise de companie Bursei de Valori Bucuresti.

Actionarii au decis, in data de 24 mai, sa majoreze capitalul social la 100 de milioane de lei, prin emiterea de noi actiuni si incorporarea profitului aferent anului trecut. Ulterior acestei majorari, actiunile companiei au fost transferate la tranzactionare in prima categorie a Bursei.

Societatea a fost infiintata in anul 1901, iar din anul 1998 este membru al Asociatiei Nationale a Constructorilor din Statele Unite.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri