Profi a inaugurat primele doua magazine din 2015, la Matca (Galati) si Sibiu, planuind sa deschida pana la sfarsitul anului cel putin tot 71 de unitati, cate a deschis in 2014.

Magazinul din comuna Matca, judetul Galati, se afla la parterul unei cladiri comerciale.El functioneaza in format Mini, are o suprafata totala de 365 mp din care sala de vanzari ocupa 225 mp si este cel de al cincilea magazin Profi din acest judet. Mini este un format test care, in functie de conditiile reale in care functioneaza magazinul respectiv, urmeaza sa devina Loco sau City. Loco este un format mic, imaginat pentru zone rurale, care vinde o gama de produse oarecum diferita fata de cea din magazinele City sau Standard, gama adaptata mai bine conditiilor din astfel de zone.

Cel de al noualea magazin Profi din Sibiu s-a deschis in format standard la parterul unei cladiri comerciale si are o suprafata totala de 520 mp. Profi ajunge astfel la un total de de 277 de magazine in 40 de judete si 131 de localitati, fiind astazi al doilea cel mai mare lant de supermarket-uri la nivel local, dupa grupul belgian Delhaize, proprietarul retelei Mega Image.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri