Compania Turism, Hoteluri si Restaurante Marea Neagra a inregistrat o pierdere de 6,57 milioane lei (1,8 milioane euro) pe primul semestru al anului 2006, la o cifra de afaceri de 4,57 milioane lei (1,30 milioane euro), informeaza NewsIn. Compania a incheiat anul trecut cu un profit de 3,326 milioane lei, pentru acest an THR estimand un profit de 3,360 milioane lei , dar in primele trei luni ale anului 2006 a inregistrat o pierdere de 2,813 milioane lei. Actiunile companiei sunt tranzactionate la categoria a doua a BVB, din data de 16 august 2002. Compania are un capital social de 19,26 milioane lei si o capitalizare de 77,06 milioane lei.

Actionarii societatii Turism Hoteluri Restaurante Marea Neagra (Eforie) au aprobat fuziunea cu compania Prodprest si majorarea capitalului social, de la 19,265 milioane lei la 19,311 milioane lei, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

La adunarea generala a actionarilor au participat toti actionarii inscrisi in registrul actionarilor la data de 11 august 2006, se mentioneaza in comunicatul transmis de companie Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Fuziunea se va face prin absorbtia copaniei Prodprest de catre Eforie, se mai spune in comunicat. Majorarea de capital se va face prin emisiunea unui numar de 461.100 actiuni in valore nominala de 0,1 lei.

THR Marea Neagra este o societate pe actuni rezultata din fuziunea prin absorbtie de catre SC Eforie SA a patru mari societati de turism de pe litoralul romanesc: S.C. Carmen Silva S.A., S.C. Miorita Estival S.A., S.C. Venus S.A., S.C. Saturn S.A. Amplul proces de fuziune s-a incheiat la data de 3 iunie 2004, iar din luna ianuarie a anului 2005 compania nou creata si-a schimbat denumirea in "Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra".

Compania Prodprest activeaza tot in domeniul hotelier si are ca obiect de activitate spalarea lenjeriei pentru hoteluri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri