Comertul online cu flori a devenit o afacere in continua ascensiune in ultimii ani. Pe langa frumusetea domeniului, livrarea de flori comandate online aduce si multa satisfactie, bucurie si mai ales zambet,celui care primeste florile,dar si celui care le livreaza.

In afacerile cu flori, primele 3 luni din an dau tonul pentru tot restul anului, fiindca aceasta este perioada in care se regasesc sarbatorile cele mai importante: Valentine’s Day, Dragobetele, 1-8 Martie. Pentru aceste ocazii speciale, profesionistii si expertii Roflora isi consiliaza clientii ,pentru a face cea mai buna alegere si a-si exprima sentimentele fata de persoanele dragi prin alegerea facuta.

Roflora activeaza pe piata locala si internationala de aproape 10 ani, ca unic reprezentant pentru Romania al prestigioasei firme Teleflor International, cu sediul in UK, firma ce are acest obiect de activitate din anul 1947. Cu sediul central in Iasi, Romania, Roflora a livrat mii de buchete de flori, cosuri gourmet, aranjamente florale pentru locuinte si corporate, coroane si aranjamente funerare in toata tara si in intreaga lume. In cei 10 ani de activiate, Roflora a livrat flori pentru reprezentanti ai Guvernului, Parlamentului, diplomati, pentru tot presedintii de dupa 1990, pentru vedete internationale.

Fiind deserviti de o retea dezvoltata la nivel national prin florarii partenere locale si la nivel mondial prin Teleflor International, operatorii Roflora sunt mereu pregatiti sa onoreze comenzile, folosind cele mai proaspete si calitative flori. Si, din moment ce fiecare buchet este livrat personal,prin florarii partenere Roflora, livrarea in aceeasi zi este disponibila la orice comanda interna sau internationala.

„De multe ori oamenii ne intreaba: „Doamna, florile acestea vin tocmai din Italia?¨ sau ¨Tortul vine direct de la Bucuresti?¨ Bineinteles ca nu! In fiecare oras al tarii noastre si oriunde in lume gasim florarii partenere Roflora! Astfel suntem, in orice moment, pregatiti cu flori proaspete, gata de livrare. Daca ati sti de cate ori, livrand flori, am fost invitati la masa, la un pahar de veselie si la o felie din tortul livrat. Asta pentru ca si cel care primeste simte bucurie atunci cand daruieste! Si uite-asa imprastiem noi bucurie in lumea larga!” – Irina Stoian, Roflora.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri