Laurentiu Tulvan, 43 de ani, a fost numit in functia de director proiecte de dezvoltare si performanta pentru SUA si Canada in cadrul Danone, dupa ce in ultimii ani a fost directorul de operatiuni al Danone pe Europa de Sud Est, a anuntat producatorul de lactate.

Laurentiu Tulvan, care a ocupat in ultimii ani pozitia de director operatiuni Danone in Europa de Sud Est, preia functia de director proiecte de dezvoltare si performanta pentru divizia lactate din regiunea Danone America de Nord, care cuprinde SUA si Canada. Laurentiu Tulvan ii va raporta lui Fernando Lafuente, vicepresedinte operatiuni America de Nord la Danone.

"Pentru mine va fi a doua experienta internationala, dupa pozitia ocupata in cadrul grupului Danone timp de trei ani, ca manager performanta industriala pentru divizia de produse lactate. Las cu mandrie pe maini bune fabrica Danone Romania, considerata cea mai performanta fabrica Danone din Europa, in care se produc zilnic peste 1 milion de iaurturi cu lapte de la fermierii romani. Am crescut in Danone si am ales sa ma dezvolt de-a lungul timpului in cadrul companiei pentru ca are o cultura care ma reprezinta, care acorda libertate de actiune sustinand oamenii sa creasca, sa se dezvolte si, in acelasi timp, o cultura orientata spre societate. De 16 ani de cand facem iaurturi in fabrica din Bucuresti, Danone a investit peste 300 milioane lei in Romania, in proiecte sociale si in dezvoltarea fermierilor romani pentru cresterea productiei locale de lapte de calitate. Si trebuie sa recunosc faptul ca sunt mandru ca lucrez pentru cel mai mare producator de iaurturi din lume si din Romania”, a declarat Laurentiu Tulvan.

fabrica danone

Laurentiu Tulvan, 43 ani, s-a alaturat companiei Danone in anul 2000 pe pozitia de manager proiecte. Ulterior a ocupat functia de manager productie in Danone Romania, manager performanta industriala pentru divizia de produse lactate la nivel international al grupului Danone, director industrial Danone Romania si director de operatiuni al Danone Europa de Sud Est, regiune care cuprinde Romania, Bulgaria, Grecia si Tarile Adriatice.

Laurentiu Tulvan este absolvent al Facultatii de Stiinta a Calculatoarelor din Galati si al unui Master in Informatica Industriala. Laurentiu este unul dintre romanii care au dobandit in ultimii ani experienta internationala in cadrul grupului Danone si care au revenit in Romania pentru a o valorifica si a contribui la dezvoltarea pietei locale. Dupa plecarea lui Laurentiu Tulvan, responsabilitatile pe aria operationala vor fi acoperite de: Cornel Petrache, manager fabrica, el continuand sa coordoneze departamentul industrial, si Cristina Cristea, care va ocupa pozitia de manager operatiuni locale Europa de Sud Est, coordonand operatiunile pe zona de planificare, logistica si distributie.

Danone Romania este lider de piata pe segmentul iaurturi. Compania are in portofoliu peste 90 de sortimente de produse, realizate in majoritate in fabrica din Bucuresti. Fabrica Danone din Bucuresti a produs local primele iaurturi in 1999, iar in prezent 1 din 2 iaurturi consumate in Romania poarta marca Danone. Compania Danone Romania face parte din Grupul Danone, prezent in 120 de tari, detinand locul 1 in lume in fabricatia de produse lactate proaspete si locul 2 in lume in domeniul apelor minerale imbuteliate si alimentatiei pentru bebelusi. Grupul Danone a inregistrat in 2013 vanzari de peste 20 miliarde euro.

Danone a facut primul pas pe piata in Barcelona inca din 1919, cand Isaac Carasso a inceput sa vanda primele iaurturi in farmacii, ca un leac pentru infectiile intestinale, care afectau in special copiii. Cele mai renumite marci Danone includ iaurturi probiotice (Activia, Actimel), produse pentru copii (Danonino, Disney), iaurturi in stil grecesc, bogate in proteine (Oikos), marci de rasfat (Danette) si gamele Danone cu iaurt simplu si cu fructe, asa cum sunt in Romania Cremosso si Delicios.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri