Starbucks va deschide in zona Pipera o cafenea sub denumirea Starbucks Reserve Strip Mall, prima cafenea a brandului din Romania in care se va servi gama Reserve, disponibila in editie limitata. Bucurestiul este al patrulea oras din lume in care Starbucks introduce noua gama, dupa Londra, Amsterdam si Moscova.

Cafeneaua de pe strada Iancu Nicolae se va deschide joi, iar pe langa clasicele produse Starbucks, in noua cafenea se vor servi si cafelele din gama Reserve. Fiecare promotie va include cate doua sortimente de cafele, disponibile sezonier intr-un numar limitat. Pentru aceasta perioada a anului sunt disponibile Nicaragua Cabo Azul si Panama Carmen Estate.

“Cafeaua Reserve este o editie limitata si se poate gasi exclusiv la Starbucks Reserve Strip Mall. Ce o face speciala, pe langa faptul ca este un produs extrem de sofisticat, este faptul ca pe pachet clientii vor gasi toate informatiile privind provenienta ei, de la ferma de origine la varietatea de arbore de cafea Arabica si pana la profilul aromatic si de savoare. Gama Reserve poate fi achizitionata si boabe si astfel iubitorii de cafea pot savura bautura preferata oriunde”, a declarat Bogdan Guzga, district manager Starbucks Romania.

Starbucks Reserve

Totodata, noua cafenea este a patra din Europa care beneficiaza de un filtru Clover, fiind primul concept de acest gen din estul continentului. Sistemul Clover utilizeaza o tehnologie denumita Vacuum-Press, iar cafelele sunt preparate chiar in fata clientului.

Starbucks este liderul mondial in vanzarea cu amanuntul si prajirea cafelei de specialitate. Prima locatie a fost infiintata in 1971, in Piata Pike din Seattle, iar in momentul de fata totalizeaza peste 20.000 de locatii la nivel global. Starbucks a intrat pe piata din Romania in anul 2007, odata cu deschiderea primei cafenele in Plaza Romania. In momentul de fata exista doisprezece locatii – opt in Bucuresti si patru locatii in Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta si Iasi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri