Koton, unul dintre cele mai importante lanturi de magazine de imbracaminte si incaltaminte din Romania, redeschide vineri magazinul din Bucuresti Mall, pe care l-a extins la peste 1.600 mp, in urma unor investitii care au depasit jumatate de milion de euro.

Noul magazin Koton din Bucuresti Mall este cea mai mare unitate din Romania a retailerului turc de moda, unitatea mutandu-se la parterul centrul comercial.

Planurile Koton: Majorarea cu 40% a incasarilor pe metru patrat

Retailerul intentioneaza sa-si majoreze cifra de afaceri pe metru patrat cu 37% si cifra de afaceri lunara medie de 3,2 ori, potrivit declaratiilor directorului general al Koton Romania, Burak Akbulat.

Incearca si online: Cumpara haine de firma la preturi fara egal de pe MyCloset.ro, ZorileStore.ro sau din magazine Zega, trei dintre cei mai mari retaileri de fasion online din Romania.

Magazinul Koton din Bucuresti Mall este si primul magazin al retailerului de origine turca in Romania in anul 2007.

Koton deschide inca doua noi magazine in primavara lui 2015

Retailerul turc va deschide in primavara acestui an si doua magazine totalizand 3.000 de metri patrati in Iasi si Timisoara. La Iasi, Koton va ocupa o suprafata de 1.800 metri patrati, iar la Timisoara, retailerul va deschide un magazin de 1.200 metri patrati. Brandul intra in premiera pe cele doua piete, in prezent operand magazine in Bucuresti si Ploiesti.

Koton a fost infiintat in anul 1988, in Istanbul, si are in prezent 4.600 de angajati si 377 de magazine, in 25 de tari. Bucuresti Mall este detinut de grupul turc Anchor, care mai are in Romania centrul comercial Plaza Romania, cladirea de birouri Anchor Plaza si complexul de locuinte Incity Residence.

Principalii concurenti ai Koton la nivel local sunt grupul spaniol Inditex (Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti) sau H&M, dar si C&A sau Marks and Spencer.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri