Vianney du Parc este noul director general al Edenred Romania, companie de tichete de masa si alte tipuri de tichete. El vine la conducerea companiei in locul lui Pierre Gagnoud, numit sef la Edenred Spania.

Vianney du Parc a fost anterior director general al Edenred Polonia. El este absolvent al Paris Business School, cu studii post-universitare in Finante. Dupa o prima experienta ca auditor financiar la Deloitte, Vianney du Parc s-a alaturat departamentului de control financiar al grupului Accor in 2005, iar in 2008 a devenit director financiar pentru Accor Hotels in Europa de Est.

Vianney du Parc a intrat in grupul Edenred in 2010, in functia de controlor financiar pentru Europa Centrala si Scandinavia, iar in 2011 a fost numit director general al Edenred Polonia.

Grupul Edenred este una dintre cele trei companii de tichete de masa, care formeaza o piata de oligopol alaturi de Up Romania (fosta Cheque Dejeuner) si Sodexo Romania. In Romania, cel mai cunoscut produs al companiei este tichetul de masa Ticket Restaurant, folosit de peste 30.000 de companii si aproape 1 million de angajati in peste 45.000 de magazine si restaurante afiliate.

Edenred emite de asemeni si tichete sociale, tichete de cresa, tichete cadou si, din 2010, si carduri cadou. Compania a anuntat recent lansarea primului card de masa din Romania, tot sub brandul Ticket Restaurant, prin care industria tichetelor va intra in era digitala.

Edenred Romania a incheiat 2013 cu o cifra de afaceri neta de peste 13 milioane de euro (peste 59 milioane lei) si un profit net de 2,25 milioane euro (peste 10 milioane lei), potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri