Actionarii companiei Altur din Slatina au aprobat, vineri, achizitionarea de utilaje tehnologice in regim de leasing in valoare de 7,83 milioane lei (2,22 milioane euro), a informat un comunicat transmis catre Bursa de Valori Bucuresti.

Actionarii prezenti la adunarea generala extraordinara au aprobat si modificarea statutului companiei prin adaugarea activitatii de testare si analiza tehnica la obiectul de activitate, se mentioneaza in comunicat.

Compania Altur Slatina a inregistrat o pierdere de 1,39 milioane lei in primul semestru al anului 2006, la o cifra de afaceri de 48,81 milioane lei, potrivit raportului companiei transmis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Compania a avut o pierdere de 5,98 milioane de lei in 2005. Altur are un capital social de 20,692 milioane lei si o capitalizare de 49,662 milioane lei, iar principalul actionar este Societatea de Investitii Financiare SIF5 Oltenia, care detine 88,65% din capital. Actiunile Altur se tranzactioneaza la categoria a II a Bursei din decembrie 2004.

Actionarii companiei au decis, in data de 21 martie, modificarea valorii nominale, de la 0,5 la 0,1 lei pe actiune. in urma acestei operatiuni, capitalul social al companiei este divizat in 206.927.595 de titluri.

Compania fost infiintata in anul 1979 si este specializata in producerea pistoanelor auto, a seturilor motor si a pieselor turnate din aluminiu pentru industria auto.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri