Grupul Ascendis, specializat in training si consultanta pentru dezvoltare profesionala, a incheiat 2014 cu o cifra de afaceri cumulata de 4,7 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de anul anterior.

Aceasta crestere a venit pe fondul intensificarii cererii de programe de training personalizate dupa nevoile companiilor- client, dar si a castigarii de cota de piata.

“Anul trecut a fost cel mai bun an din istoria Ascendis. Pe fondul contextului economic favorabil, angajatorii au reluat investitiile in angajatii-cheie. Indiferent daca vorbim despre programe integrate de training, centre de evaluare si dezvoltare, optimizare de procese, cursuri de limbi straine, conferinte sau teambuilding-uri, un lucru este cert: nu se mai organizeaza programe de dezvoltare care sa nu aiba in spate obiective clare de business”, a declarat Andrei Gosu, directorul general al Ascendis.

Un numar de 2.600 de zile de training, de centre de evaluare si de teambuilding si peste 24.000 de participanti care ar fi putut, teoretic, sa umple de 30 de ori Ateneul Roman – asa isi imagineaza echipa Ascendis anul 2014.

Principalii concurenti pe piata de training din Romania sunt Trend Consult, CBC Romania, Ascendis, Equatorial (Achieve Global), Human Invest, Dale Carnegie Training Romania, Qualians, Hart Consulting, Accelera.

Sursa foto: Training/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri