Italianul Michele Grassi a fost numit director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, cele doua companii de furnizare de energie ale grupului Enel in Romania. Fostul CEO, Matteo Cassani, a decedat in noiembrie 2014, dupa ce s-a aruncat de pe cladirea companiei din Capitala.

"Cu o experienta de peste 17 ani in sectorul energiei electrice, Michele Grassi a fost responsabil de proiecte variate si a avut responsabilitati diferite in cadrul grupului Enel, in special in zonele de customer care si furnizare. Si-a inceput cariera in functia de Key Account Manager pentru piata libera, devenind apoi Customer Service Manager pentru zona Italia de Sud, gestionand activitatea de furnizare pentru 9 milioane de clienti. Inainte de a se alatura Enel Romania, a condus echipa Enel.Si - companie a grupului Enel specializata in francize in Italia; ulterior aceasta a fost incorporata in divizia Enel de Piata", se arata in comunicatul Enel.

In calitate de director general al Enel Energie si Enel Energie Muntenia, Michele Grassi va coordona toate activitati de furnizare si vanzare ale Enel in Romania, dar si cele de customer care si departamentul care gestioneaza serviciile cu valoare adaugata. Cele doua companii au o baza de 2,7 milioane de clienti si furnizeaza electricitate in 10 judete din Romania, respectiv Timis, Arad, Hunedoara, Caras-Severin, Calarasi, Ialomita, Tulcea, Constanta, Ilfov, Giurgiu si Bucuresti. Michele Grassi detine o diploma de licenta in inginerie electro-tehnica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri