Invent Media sarbatoreste anul acesta zece ani de activitate in domeniul publicitatii indoor. In anul 2005, agentia a introdus pe piata din Romania conceptul de publicitate in lift, iar de-a lungul timpului a avut un rol deosebit de important in dezvoltarea si consolidarea acestui segment de promovare. Invent Media ofera servicii de consultanta in alegerea celor mai bune solutii de expunere, inchirierea spatiilor publicitare, monitorizarea campaniilor, decorarea si neutralizarea campaniilor, mentenanta suporturilor.

Serviciile agentiei au evoluat constant in concordanta cu cerintele si necesitatile pietei in care activeaza, astazi ajungand sa ofere servicii de inchiriere a spatiului publicitar in cladiri de birouri, hoteluri, mall-uri si hypermarket-uri. Adaptarea continua a strategiei a condus la cresterea constanta a cifrei de afaceri, incepand cu anul 2011.

In ultimii ani, Invent Media a realizat investitii de 50.000 de euro pentru a dezvolta portofoliul de servicii oferite. In acesta directie au fost achizitionate prisme luminoase pentru promovarea in cadrul mall-urilor si al hypermarket-urilor, precum si totemuri luminoase derulabile (citylights), destinate campaniilor indoor din cladirile de birouri si din hoteluri.

De asemenea, agentia a extins portofoliul de locatii tip office, ce include cladirile de birouri si hotelurile. Acesta a fost triplat in ultimii doi ani, ajungand la 140 de locatii premium, in care mesajul ajunge la peste 500.000 de persoane lunar, ce isi desfasoara activitatea in peste 500 de companii nationale si multinationale.

Invent Media opereaza suporturi publicitare (atat frame-uri cat si diferite tipuri de citylight-uri) in cladiri de birouri in Bucuresti si in principalele orase din tara, in hoteluri de 3,4 si 5 stele, dar si in mall-uri si hypermarket-uri. Cele mai solicitate zone sunt cele cu trafic mare: cladiri de birouri, mall-uri. Acestea prezinta un potential urias in ceea ce priveste comunicarea B2B sau B2C. Suporturile publicitare sunt amplasate in lifturi, in lobby-urile cladirilor de birouri si ale hotelurilor, in zonele intens circulate din galeriile comerciale.

Numarul de clienti a evoluat constant, iar in ultimii ani companii precum Ikea, Mango, Mobexpert, Lóreal, ING Bank, HTC, Tchibo, Collective, Farmaciile Dona, Mega Image, Baneasa Shopping City, FreyWille, Wizz Air, Allianz-Tiriac, Herbalife, Mercedes, Secom, DHL au decis sa isi promoveze produsele si serviciile prin intermediul spatiilor indoor oferite de Invent Media.

Mai multe informatii despre publicitatea indoor pot fi citite aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri